Συχνές ερωτήσεις

Γιατί αξίζει να δω τη σύγκριση τιμών που προσφέρει η LookingforBooking;

Το ίδιο δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο συχνά παρέχεται στο διαδίκτυο από διάφορες εταιρείες. Η διαφορά τιμής μεταξύ αυτών των παρόχων ενδέχεται να είναι σημαντική. Η LookingforBooking παρουσιάζει με απλό και εύκολο τρόπο αυτές τις διαφορές ώστε να μην πληρώσετε παραπάνω για το δωμάτιό σας. Μπορείτε επίσης να αποφασίσετε μέσω ποιου παρόχου επιθυμείτε να κάνετε την κράτηση.

Είναι η LookingforBooking δωρεάν για τους επισκέπτες;

Δεν υφίστανται τέλη χρήσης για τη LookingforBooking και δεν χρειάζεται να εγγραφείτε.

Μπορώ να κάνω κράτηση για δωμάτιο ξενοδοχείου στη LookingforBooking;

Όχι, η LookingforBooking είναι ιστοσελίδα σύγκρισης τιμών ξενοδοχείων και λειτουργεί ως μηχανή αναζήτησης η οποία πραγματοποιεί ταυτόχρονη αναζήτηση σε διάφορες ιστοσελίδες ξενοδοχείων και κρατήσεων ώστε να σας προσφέρει μία σαφή και απλή περίληψη τιμών από διάφορους παρόχους. Μόλις βρείτε το ιδανικό ξενοδοχείο στην κατάλληλη τιμή στη LookingforBooking, μπορείτε να κάνετε κράτηση στην επιλεγμένη ιστοσελίδα κρατήσεων κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο.

Μπορώ να ακυρώσω μια κράτηση στη LookingforBooking;

Όχι, η κράτηση πρακτικά γίνεται στην ιστοσελίδα κρατήσεων. Μπορείτε να ακυρώσετε την κράτηση στη σχετική ιστοσελίδα κρατήσεων εάν αυτό επιτρέπεται βάσει των όρων ακύρωσης της κράτησης.

Όταν κάνω κλικ στον σύνδεσμο, το ξενοδοχείο και η τιμή στην ιστοσελίδα κρατήσεων διαφέρουν από αυτά στη LookingforBooking. Πώς είναι δυνατό κάτι τέτοιο;

Εάν υπάρχει σφάλμα στον σύνδεσμο από τη LookingforBooking στην ιστοσελίδα κρατήσεων, υπάρχει τεχνικό πρόβλημα το οποίο θα επιλύσουμε το συντομότερο δυνατόν. Θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα να μας ενημερώνατε για κάτι τέτοιο αποστέλλοντάς μας email στη διεύθυνση: info@lookingforbooking.com

Τι είναι η «μη επιστρεπτέα» τιμή δωματίου;

«Μη επιστρεπτέα» σημαίνει ότι κάνετε μία κράτηση για δωμάτιο η οποία δεν μπορεί να ακυρωθεί μόλις η κράτηση ολοκληρωθεί, χωρίς να καταβάλλετε ολόκληρο το αντίτιμό της ή τμήμα αυτής. Να ελέγχετε πάντοτε εάν κάνετε κράτηση με ευέλικτη τιμή, για δωμάτιο που μπορεί να ακυρωθεί χωρίς κόστος έως συγκεκριμένη ημερομηνία ή για δωμάτιο με μη επιστρεπτέα τιμή. Οι μη επιστρεπτέες κρατήσεις είναι συχνά πιο οικονομικές λόγω της άμεσης καταβολής της πληρωμής στο ξενοδοχείο και των περιορισμών.

Ως ξενοδοχείο (ιδιοκτήτης)

Υπάρχουν έξοδα για τη συμπερίληψη του ξενοδοχείου μου στον κατάλογο της LookingforBooking;

Όχι, η LookingforBooking είναι δωρεάν υπηρεσία. Επιπλέον, σας προσφέρουμε επίσης τη δυνατότητα να προωθήσετε το ξενοδοχείο σας έναντι αμοιβής. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: info@lookingforbooking.com

Οι πληροφορίες για το ξενοδοχείο μου είναι εσφαλμένες. Πώς μπορώ να τις αλλάξω;

Η LookingforBooking προσπαθεί να είναι όσο πιο πλήρης και ενημερωμένη είναι δυνατόν. Εάν οι πληροφορίες που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας είναι εσφαλμένες, θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα να μας ενημερώσετε σχετικά.

Το ξενοδοχείο μου δεν είναι καταχωρισμένο στον κατάλογο της LookingforBooking. Πώς μπορώ να καταχωρίσω το ξενοδοχείο μου;

Επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών στη διεύθυνση: info@lookingforbooking.com

Εάν δεν απαντηθεί το ερώτημά σας ή εάν έχετε άλλα ερωτήματα, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: info@lookingforbooking.com .

LookingforBooking.com uses cookies. Click here to view more information. Close